Ολοένα και περισσότερα ζευγάρια ανακαλύπτουν στο κάστρο της Μονεμβασιάς το παραμυθένιο σκηνικό για έναν αξέχαστο γάμο. Έτσι πραγματοποιούνται από την άνοιξη μέχρι το φθινόπωρο κάθε χρόνου αναρίθμητοι γάμοι αλλά και βαπτίσεις στις ιστορικές εκκλησίες και στα στενά βοτσαλωτά σοκάκια της παλιάς πόλης.

Ιδιαίτερα δημοφιλείς για την τέλεση μυστηρίων είναι οι εκκλησίες του Ελκόμενου Χριστού και της Παναγίας της Χρυσαφίτισσας, που βρίσκονται εντός των τειχών της Μονεμβασιάς. Επίσης προτιμώνται πολλοί άλλοι ναοί σε όλη την περιοχή του Δήμου Μονεμβασιάς για γάμους και βαπτίσεις όπως η Μονή Ευαγγελίστριας στον Γέρακα, η δισυπόστατη εκκλησία του Αγίου Νικολάου και Αγίων Αποστόλων στην Ελιά, η Αγία Μαρίνα στην παραλία της Δαιμονιάς και ο Προφήτης Ηλίας στον ομώνυμο οικισμό του Κάβο Μαλέα

Τη Μονεμβασιά επιλέγουν και όσα ζευγάρια προτιμούν την τέλεση πολιτικού γάμου. Υπάρχουν πολλές ρομαντικές τοποθεσίες είτε μέσα στην Καστροπολιτεία είτε εκτός, κατάλληλες να υποδεχτούν μικρές ή μεγάλες γαμήλιες συντροφιές, όπου σε συνεννόηση με το Δήμο Μονεμβασιάς θα τελεστεί το μυστήριο.

Στη Μονεμβασιά δραστηριοποιούνται έμπειροι επαγγελματίες που καλύπτουν κάθε πτυχή οργάνωσης του γάμου ή της βάπτισης, από το φαγητό και τη μουσική μέχρι τη φωτογράφιση και τη διακόσμηση του χώρου.

Πληροφορίες – επικοινωνία:  
2732360019 / JLIB_HTML_CLOAKING

Δείτε επίσης : Ο γάμος στη Μονεμβασιά μέσα απ' τη ματιά του φωτογράφου

 

 

Διοργανωτές γάμων και εκδηλώσεων:

alt Ioanna Vamvakari - www.ioannavamvakari.com

alt  Malvazian Dream Weddings - www.dreamweddings.gr     

 

Λίστες σχετικών επαγγελματιών:

Κομμωτήρια

Ανθοπωλεία

Φωτογραφική κάλυψη

Ζαχαροπλαστεία